בעיה להתרוקנות אחריי סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/05/2022 | 17:46 | מאת: בר

שלום דוקטור. עשיתי ניתוח לפניי 5 יום . להוצאת סינוס פילונידלי בעצם הזנב. אני מנסה להתרוקן כי יש לי לחץ מטורף מתחתן לבטן. אבל איני מצליח אני רק יושב דקה ומת מכאבים תוך כדיי אני מדמם . אני מאובחן גם עם בעיות בטן. העניין הוא שזה ממש מכאיב לי גם . האם יש איזה דרך לעזור לי בנושא זה. נסיתי לדבר עם אחות אומרת לי נורמלקס . אבל זה לא עוזר.

אין קשר בין ניתוח לכריתת סינוס פילונידלי לבעיית התרוקנות, להוציא הכאב שלאחר הניתוח. עליך לקחת משככי כאבים כדי לא לסבול מכאב, להרבות בשתיה והישועה תגיעה...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות