טחורים חיצוניים ופנימיים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/05/2022 | 23:25 | מאת: אנונימי

ד"ר שלום, .ראשית אני רוצה להודות לך שאתה תמיד עונה ושהתשובות שלך די מרגיעות את החרדה שקיימת בי באופן קבוע. שאלה לי אליך התחלתי טיפול סקסנדה במשך 3 שבןעות שגרם לי להיכנס המון לשירותים, יש לי טחור חיצןני קבןע שלא חוזר פנימה והוא אינו כואב , משתמשת המון בנרות כדי למנןע דימום שנגרם מיציאות (קורה לי דימום פעם בחודש חודשיים ) , האם חלילה זה סימן למחלה חמורה? עצם העובדה שלא כןאב ואני חיה עם זה כבר הרבה זמן? תודה רבה לך

אין בתיאור שלך שום דבר מדאיג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות