צניחת רקטום בינונית לללללללחחחחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/05/2022 | 20:45 | מאת: דנה

שלום לדר יש לי צניחת רקטום בינונית האם יתכן מזה צריבה בלתי פוסקת וגזים אינסופיים בריח רע כל רגע לא יכולה לתפקד אם אני יושבת פחות צורב שום משחה לא עוזרת ממש כל רגע יוצא גז לא עןזר אנזימיי עיכול פרוביוטיקה דיאטנית גזים איקס עלי לציין שיש לי עצירות קשה בשל פרקינסון לוקחת משלשלים וגם איתם מתקשה ביציאה צריכה שימוש בחוקן לעתים קרובות ובנרות מה לעשות לא יכןלה אפילו לבדיקות לרופאים ללכת מה לעשות שלא יצרוב ? איך להפסיק הגזים

עניתי לך פעמים רבות. אין לי מה להוסיף

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות