חשש לגבי מעי - בדיקת דם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/05/2022 | 10:15 | מאת: Danny

דר יקר, בת 50 משקל נמוך עוסקת בספורט. אודה לעזרתך!! יש לי חום נמוך בד"כ 36.3 אבל לאחרונה הוא קופץ מספר פעמים ביום ל 37 ואני מרגישה כשזה קורה (בשעות שונות במהלך היום). אני עובדת בשעות הלילה, ועדיין לא במנפאוזה. מה הסיבה, יתכן קשר לבדיקת דם שלא יצאו טובות? לאחרונה בבדיקת דם RBC = 3.89 עם ברזל מתחת לנורמה 57.5 המוגלובין בנורמה 12.3 חשדו בהתחלה לגבי מעי והפנו לקולונוסקופיה. אבל בדיקת דם סמוי בצואה יצא שלילי ולא עשיתי. WBC נורמלי אבל יש אאזונופילים =% 3.7 וכן 0.31, לימפוציטים 3.32 ומונוציטים 0.84   האם יש סיבה לדאגה בכל הקשור למעי או להמטולוגיה או לזיהום? היה בעבר הרחוק HPV ועבר בעצמו. לא יודעת אם זה קשור, אבל יש לי גם פטריה בכף הרגל כבר מספר שנים עם הקלה אבל לא עובר לי. אציין שלוקחת אומפרדקס עקב רפלוקס אולי מספורט... האם יש לי בעיה במעי לאוד הנתונים לעיל? מודאגת מאוד! אודה מאוד לעזרתך! הרופא נמצא בחופשה.

המידע שמסרת אינו מכוון לבעיה במעי. פני לרופא המשפחה שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות