בדיקת פרוקטולוג בגיל סיעודי.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/05/2022 | 13:00 | מאת: שואל

הייתי עם אימי אצל פרוקטולוג היום ( כדי לאבחן אם דימום נגרם מהמדללי דם וטחורים) היא בת 90 היה לה עצירןת כמה ימים ואתמול נתתי לה בעצת רופא כדור לעצירות ויצא בבוקר אך כשהגענו לפרוקטולוג הוא אמר שיש שאריות צואה ולא ניתן לאבחן אותה שהיא צריכה לעשות פעם הבאה שעתיים לפני חוקנים, השאלה הוא אמר לי שלפי דעתו בגיל כזה לא כדאי לעשות בדיקות כאלו כי אין מה לעשות, והאם בדיקה של פרוקטולוג עם מכשיר בדיקה זה לא מסוכן? תודה

עניתי כבר על השאלות. אין לי מה להוסיף

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות