גרד/טחורים וביבי פסטה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/05/2022 | 23:21 | מאת: איש איש

היי לפני כמספר חודשים התחיל לי כל מיני תופעות באיזור פי הטבעת, אחרו יציאות לפעמים תחושות שעוד לח למרות שלא יוצא כלום בנייר, לפעמים כן נשאר צואה ובעיקר תחושות לא נעימות יאמר כי לא כלכל מגרד חי רוב הזמן אהל כן תחושות לא נעימות ולפעמים נגרד זה תלוי כמה יציאות ואיזה יציאות היו שם. כן מרגיש שיש שם משהו עם פצע וגם מושפע מיציאות לפעמים הן מקלות ולפעמים יוצרות תחושות חא נעימות אני מחכה לפרוקטולוג אבל מדובר בתור של חודשים, עד אז רופא עור אמר שזה יכול להיות קשור ליובש או כל מיני דברים אחרים והמליץ להשתמש הבייבי פסטה למרות שפחות מגרד לי. אבל לא נאמר איך? למרות מעט מבחוץ? להזהר או חא להזהר ? מה לעשות אם אפשר הכוונה ואולי גם הערכה במה בעיקר מדובר אם גירוד זה לא התופעה העיקרית כי קוראים לזה גרד..

יש צורך בבדיקה גופנית כדי לאבחן את הבעיה.

16/05/2022 | 08:46 | מאת: איש איש

ברור לי, אמרתי שאני מחכה לתור וזה הרבה זמן פשוט.. השאלה הייתה איך להשתמש הבייבי פסטה? האם זה בסדר פשוט למרוח שם ? האם זה מסוכן שזה יכנס פנימה וכו.. והאם יש השערה וזה נשמע כמו גרד/טחור או משהו אחר

למרוח על העור. גם אם קצת נכנס פנימה אין דאגה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות