ניקיון חלקי לאחר התרוקנות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/05/2022 | 16:15 | מאת: מאיר

שלום וברכה. כבר כמה שנים שלאחר התרוקנות אני לא מצליח להגיע לניקוי מוחלט ותמיד נשאר קצת לכלוך. בלית ברירה אני דוחף טישו כדי שלא יעבור לכלוך לתחתונים. רק מקלחת מנקה לגמרי את המקום. לא מדובר בדליפה, ולפני התרוקנות, גם בחלוף זמן רב, לא קיים לכלוך כלל. האם התופעה מוכרת וכיצד ניתן לטפל בה? בעבר הייתי אצל פרוקטולוג והוא בדק וקבע שאין לי שום בעיה.

כנראה שאין בעיה ממשית. מציע שתשטוף עם מים וסבון אחרי יציאה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות