גזים.כל הזמן מהרקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/05/2022 | 16:20 | מאת: דנה

שלום לדר יש לי גזים אינסופיים בלי הפסקה מהרקטום בריח רע רועשים צורבים לא עוזר אנזימי עיכול פרוביוטיקה דיאטנית גזיםx חליטות לא עוזרות אני סובלת מעצירות קשה ולוקחת משלשלים רזולור 2 מג ולקסין פורטה 2 קפסולות בשל הפרקינסון לא יכולה לצאת מהבית בשל המצב עם הגזים מה אעשה ממה זה יכול להיות? לא יכולה לקחת פחם כי עושה עצירות מה אעשה?מה ניתן לקחת כדי שאוכל לצאת לרופאים בכלל מהבית ממה זה קורה שתית מים ישר גורמת לגזים גם אכילה וגם בלי כלום המצב בלתי נסבל גורם לתכיפות בשתן גם יש אולי צמח מרפא תוסף שיכל לעזור מבלי לגרום לעצירות תודה מראש

עלייך לפנות לרופא גסטרואנטרולוג להמשך טיפול

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות