כאב בטן חד בצד השמאלי התחתון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/05/2022 | 15:53 | מאת: הילה

שלום ד״ר, בת 27, החל מאתמול בערב סובלת מכאב בטן חד בצד השמאלי התחתון. הכאב מחמיר כשאני צוחקת, משתעלת ולמעשה בכל תזוזה שהיא, אפילו בזמן התהפכות מצד לצד במיטה. הכאב נעשה חמור אף יותר בעת מאמץ ממושך (אתמול בערב הלכתי כחצי שעה ברגל והכאב הפך בלתי נסבל עד שנאלצתי לעצור ולהתיישב). מורגש כאב גם כאשר אני לוחצת על האזור הזה בבטן. מה זה עשוי להיות? האם יש צורך לגשת לרופא או שניתן להמתין עוד מספר ימים ולבדוק אם זה חולף? תודה רבה

לא ניתן לאבחן או לייעץ ללא הכרת המטופל/ת ובדיקה גופנית. מהסיפור נשמע כאילו מדובר בכאב ממקור שרירי. מציע מנוחה, משכך כאב ולפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות