דם על נייר הטואלט אחרי יציאה(לא קשה בהכרח)

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/05/2022 | 20:24 | מאת: שמעון

בן 31, אתמול התחילו לי כאבי בטן שגרמו לי ללכת להתפנות בתדירות גבוה, היום בעבודה התיישבתי בשירותים שוב ויצא לי צואה רכה על גבול השילשול וכאשר ניגבתי חשכו עיני, ראיתי שעל נייר טואלט יש דם בצבע אדום בהיר. לאחר מכן הרגשתי במהלך היום תחושה של שרפה באזור פי הטבעת ולפעמים כאב קטן ונקודתי באותו אזור. קבעתי תור לשבוע הבא אצל הרופא משפחה אבל עדיין אני בחרדות. האם יש סיכוי שמדובר בטחורים?

א. אין שום סיבה לחרדה ב. פנה לבדיקה לאיבחון וטיפול מתאים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות