התפשלות מעיים במבוגריםםםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/05/2022 | 10:16 | מאת: יוני

שלום קראאתי שהתפשלות מעיים במבןגרים דורשת ניתוח בגלל סיכון לנמק של המעי האפ קודם מופיע חסימה מעייפ מלאה ואז נמק איך זה הןלך אשמח לדעת תודה היה לבן שלי בן 33 הפשלות בסיטי ללא חסימה כתב הרופא אבח באיטרנט כתוב שצריך לנתח עם זה קורא במבוגרים איך זה מתפתח לנמק בסוף ??תודה

חסימת מעיים במנגנון התפשלות יכולה לגרום להפרעה בזרימת הדם במעיים מה שמביא לנמק. בct יכולה להיות תמונה דמויית התפשלות, רגעית, שאינה גורמת לנזק ונובעת מתנועתיות תקינה של המעי

08/05/2022 | 19:03 | מאת: יןני

רק שיש חסימת מעייפ בהתפשלות זה גורם להפרעה בזרימת הדם ?אמורים לראות נזק בסיטי עם יש בעיה בזרימת דם למעי ?תודה

אמורים לראות בct

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות