בדיקות של המעי הדקקקקקק

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/05/2022 | 16:03 | מאת: שלומי

שלום האם אפשר לעבןר בדיקת כפולת בלון למעי הדק ללא הרדמה אפשר לשרוד אצ זה איזה בדיקה יותר טובה למעי הדק mri אנטגרופיה של המעי דק או כפןלת בלון תודה

כל בדיקה נותנת תשובה לשאלה מסוימת ובהתאם לכך בוחרים בבדיקה המתאימה. אם רוצים לסרוק את רירית המעי הדק ניתן לבצע בדיקת קפסולת וידיאו שאינה כרוכה בהרדמה או קרינה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות