לגבי נמק של המעיייםםםםםםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/03/2022 | 11:35 | מאת: יוני

שלום יודע שנמק במעי זה מצב מסכן חיים שאלתי עם זה נגרם עקב חסימת מעיים רק או קריש דם במעים זה הסיבות שזה מתפתח ועפ לא מה הסיבות עוד אשמח לדעת תודה

נמק של המעי נגרם מפגיעה באספקת הדם למעי. זה יכול להיות במצב של חסימת מעיים, בקע כלוא, יצירת קריש דם בעורק או וריד, תסחיף של קריש דם ועוד.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות