הסרת שיער בלייזר לאחר ניתוח לשערה הפוכה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/02/2022 | 14:33 | מאת: דוד

שלום, עשיתי ניתוח להסרת שערה הפוכה בעצם הזנב לפני כ 7 שנים (ללא תפירת הפצע, הפצע היה יחסית עמוק). האם כדאי לעשות הסרת שיער בלייזר באזור על מנת להקטין את הסיכויים לגדילת שיערה הפוכה בשנית ? איזו טכנולוגיה להסרת שיער מומלצת במקרה זה ? תודה :)

אם אתה רוצה להסיר שיער - אין מניעה. איני מומחה בטכנולוגיות בתחום

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות