ריר על הנייר לאחר יציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/01/2022 | 08:22 | מאת: נירה

שלום דוקטור אלון, אני בת 85, בזמן האחרון , יש לי ריר בצבע חום קצת אדמדם על הנייר , לאחר ניגוב. האם יש צורך לבדוק את התופעה ? בדיקות הדם שלי תקינות,והומלץ לי לעשות קולונוסקופיה וירטואלית. האם זה רצוי ? בתודה, נירית

לפני קולונוסקופיה יש צורך בבדיקת פרוקטולוג. ואם קולונוסקופיה, אז רגילה ולא וירטואלית....

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות