היצרות אחרי השתלת כבד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/01/2022 | 10:07 | מאת: שירלי

שלום אני מושתלת כבד מלפני שנה ועברתי אירועים חוזרים של כולנגיטיס .עברתי PTD והוכנס נקז פנימי חיצוני שם הודגמו היצרויות בדרכי המרה ,כמו כן אין ניקוז מהלולאה שמנקזת את דרכי המרה ,לולאה עיוורת .רציתי לשאול מה זה לולאה עיוורת והאם יש דרך לפתור את הבעיה תודה רבה

המונח לולאה עיוורת משמעותו שלקחו קטע מעי דק המשמש כצנור לחיבור דרכי המרה ולא עובר בו תוכן של מזון. הצוות של המשתילים יצטרך למצוא פתרון לבעיית ההיצרויות בדרכי המרה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות