לגבי סיטי בטן של המעי הדקק בלבד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/12/2021 | 06:02 | מאת: ירין

שלום עד כמה סיטי בטן טוב בשאלה של גידולים במעי הדק דלקת חריפה גושים במעי הדק רק לא במעי הגס עד כמה הוא נותן דיוק או שעדיף קפסולה של המעי הדק מה יותר טוב במצב של דלקת או גוש בטני ועוד תודה ...

גידולים וגושים לרוב יאובחנו יותר טוב ע"י CT. קפסולת וידיאו תאבחן יותר טוב שינויים דלקתיים ברירית המעי או ממצאים קטנים שאין ביכולת הCT להדגים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות