כריתת טחורים ניתוח..

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/10/2021 | 05:39 | מאת: יואב

שלום רציתי לדעת האם בארץ עושים מילגן מורגן עם שימוש במכשיר לייזר לצורך הכריתה? ובמידה וכן האם זה שיטה טובה כמו עם מכשיר ליגשור תודה

לרוב משתמשים במכשיר ליגשור. איני יודע מי מבצע זאת בלייזר

21/10/2021 | 18:28 | מאת: יואב

ברוסיה עושים עם לייזר האם יש הבדל בן ליגשור ולייזר או שבסופו של דבר זה אותה כריתה ללא הבדל. ורציתי גם לדעת האם בארץ נהוג לתת תתרופה Ketorolac לטיפול בכאב לאחר מילגן מורגן תודה

איני יודע

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות