מין אנאלי בריא ונקי!

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/05/2021 | 20:57 | מאת: אנונימי

שלום, אני בחור בן 21, והשאלה לגבי קיום יחסים אנאליים פסיביים. איך כדאי להתנקות לפני? שמעתי על כמה פתרונות ואני לא יודע מה כדאי : + לעשות חוקן עם מי ברז (עד היום זה מה שעשיתי וזה לא עזר ועדיין היו תקלות ולכלוך) + להיעזר בתכשירים לחוקן חד פעמי? (כמו מיקרו אנמה) + להחדיר אצבע עטופה במגבון ולנקות ידנית? אשמח לדעת איזה מהם מנקה הכי טוב או האם כדאי לשלב בניהם. בנוסף,יש לי עוד כמה שאלות: 1. שמעתי שחוקנים באופן קבוע מספר פעמים בשבוע לאורך זמן מסוכן לבריאות האם זה נכון ? 2. אם חוקן זה האפשרות הכי נקייה ובריאה אשמח לשמוע כמה זמן לפני האקט כדאי לעשות אתזה? ולגבי תזונה: 3. האם להמנע מאכילה לפני האקט יכול לעזור? אם כן כמה זמן לפני? 4. האם כדי למנוע לכלוך יש מאכלים שכדאי להמנע מהם תמיד?אם כן מהם? 5. אני לוקח סיבים תזונתיים כף בנפייבר כל יום זה יכול לעזור? 6. האם יש עוד מאכליים שכדאי להקפיד לאכול אותם? שאלתי די הרבה שאלות ואני מקווה שתוכל לענות לי אני פשוט די לחוץ זה ממש הורס לי את המערכת יחסים תודה מראש:)

איני בקיא בהכנות למין אנאלי... מציע שתתעניין אצל חבריך...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות