פיסורה ורכיבת אופניים שטח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/05/2021 | 13:33 | מאת: מיכל

אני סובלת כשנה מפיסורה שמחלימה תחת טיפול ושוב חוזרת. עברתי טיפול בבוטוקס שלא פתר את הבעיה באופן סופי. כעת מנסה להקפיד על תזונה מותאמת ומשחה. רוכבת על אופני שטח בסינגלים. רציתי לדעת האם מומלץ לא לרכוב. אציין שאני לא מרגישה כאב או אי נוחות בזמן הרכיבה. תודה רבה..

אין קשר לרכיבה. אם הפיסורה לא מחלימה למרות כל הטיפולים כדאי לעבור ניתוח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות