מנומטריה או בדיקת mri ?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/05/2021 | 08:53 | מאת: עידו

שלום ד"ר האם בדיקת mri יכולה להחליף או להןסיף על בדיקת מנומטריה אני שואל זאת כי אני לא מסוגל פיזית לעבור זאת יש לי פיסורה פעילה הרבה זמן מה ניתן לעשות ? תודה מראש

לא יכולה להחליף. כל בדיקה בודקת משהו אחר. המנומטריה בודקת את תפקוד שרירי פי הטבעת והרקטום, mri בודק מבנה אנטומי.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות