פיסורה צניחת רקטום בינונית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/05/2021 | 17:02 | מאת: יעל

שלום לדר יש לי צניחת רקטום בינונית ופיסורה צריבות כל הזמן היציאות לא תקינות בצבע צהיב וצפות וגזים בלתי פוסקים שגם צורבים מאד בריח רע ניסיתי גזים x לא עזר אנזימיי עיכול לא עזר קראון מרופא גסטרו לא עוזר פרוביוטיקה לא עוזרת אחרי שתית שלוק מים יש ישר גז אין לי חיים גם מהצריבות יש עצירות קשה לוקחת נורמלקס שגם לא עוזר כל כך אם אין גזים יש לחץ חזק ברקטום ואין יציאה השאלה האם צניחת רקטום יכולה לגרום להפרעות עיכול כה חמורות ? גם רופאיי גסטרו אין להם פתרון פרוקטולוג אחד אמר שיש לי הצרות בפי הטבעת אחרים אמרו שזה צניחת רקטום בינונית ופיסורה שום משחה לא עוזרת במצב ישיבה הצריבה פחותה כנראה הרקטום נח מה ניתן לעשות אין לי חיים כה סובלת מצריבות מגזים ממלאות מלחצים בפי הטבעת יש לפעמים גם כאבים לא מעונינת בניתוח כי יש לי בעיות של לחץ לסוגר הושטי העליון אז קשה לי לאכול ולשתות ואין לי רוד אז האוכל לא מתעכל בפה נדבק לגרון שגם יבש אני נחנקת גם האף יבש מאד 66

הפניה מדברת על מספר בעיות במערכת העכול. יש צורך בטיפול משולב של גסטרואנטרולוג ופרוקטולוג ורופא פנימי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות