כאבים חזקים בבטן שמאליץ תחתןנה לא עובר לי כןל יום ככה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/04/2021 | 00:58 | מאת: עידן

שלום דוקטור כןאב לי צד שמאול תחתון 24 שעןת ביממה ללא הפוגות בככל זה מחמיר לי כול יום שעובר רק בצד שמאול כואב מה לעשות בדיקות דם ץקינוץ עשיתי קונסקפיה מלאה לפני שלןש שניפ ץקין לפני שנה עןד אחת שבדוקת צד שמאול תקין בסיטי הראשון היה רשום במעי הדק התפשלות טרנזטןרית ללא סימני חסימה בבטן שמאלית עליונה הודגם מבנה סצורת טרגרט ללא חסימה כך רשום אמרו שלא צריך לטפל בזה אבל עדין כואב לי צד שמאןל אז מזה ??לא מפסיק לכןאב לי כןל היום אני בן 30 מה לעשות גר בבאר שבע הלכתי לסורוקה בערך.100 פעמים עןשים לי בדיקות דם משחררים אןתי אני עומד למות תעזור לי גסטרן הלכתי גפ אמר לי לא יןדע מה יש לך מה לעשות אלוהים אין לי חייפ לא יכןל לחיות כככה אפשר לגיע עליך לבירור ישתגעתי מיזה כבר תיעץ לי רופא גסטרו אומר לי לא יןדע צזה סןרןקה משחרריפ אןתי ....

הבעייה שלך כנראה לא פשוטה לאיבחון. יש צורך בהכירות עם המטופל, בבדיקה גופנית, לעבור על הבדיקות והצילומים שבוצעו וכך לנסות לאבחן או להבין אם יש צורך בבדיקות נוספות. לא ניתן לייעץ מעבר לכך במסגרת הפורום. תצטרך למצוא רופא בעל סבלנות שינהל את הבירור, ואת הטיפול לאחר שתהיה אבחנה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות