פיסטולה פריאנלית ניתוח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/04/2021 | 21:30 | מאת: ממ

היי אובחנתי עם פיסטולה לאחר ניקוז אבצס פריאנלי. נאמר לי שאני צריך לעבור ניתוח שבו יכניסו חוט סטון למשך כמה חודשים ואחר כך תתבצע הדבקה בדבק.. רציתי לדעת מה הסיכוי החלמה בתהליך זה? כי קראתי שהדבק לא כל כך עוזר..

בעיקרון צריך ניתוח לטיפול בפיסטולה. סוג הטיפול נקבע סופית בניתוח. עליך לקבל את כל המידע מהרופא המנתח.

18/04/2021 | 23:10 | מאת: ממ

תודה על התגובה.. הכוונה שלי הייתה שזה די נפוץ שפיסטולות חוזרות אחרי ניתוח אחד או שניים? כי קראתי שהדבק לא כל כך עוזר? די מחליץ אותי העסק הזה.

אחוזי ההצלחה בניתוח הם גבוהים, להבדיל מטיפול בדבק.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות