טחור שלא נכנס פנימה כבר מספר שעות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/04/2021 | 22:55 | מאת: אנונימי

הי אני בת 19, וכבר כמעט שנה סובלת מטחורים. עד כה לא ראיתי את הטחורים יוצאים חוץ מפעמיים בודדות, בהן הם חזרו תוך שעה חזרה למקומם... היום אחרי עצירות של כשבוע, יצא לי טחור שמציק לי (הוא לא כואב, פשוט מורגש) ולא נכנס חזרה גם לא בעזרת האצבע(מתנצלת על התיאור)... האם מדובר בטחורים שניתן לטפל באמצעות תרופות או שינוי תזונה? האם העובדה שהטחור לא חוזר למקומו מספר שעות, אומרת שהוא ישאר שם לתמיד? אם כן, יש דרך לשנות את זה? וכמובן, האם יש דרך להוריד נפיחות של הטחור? תודה רבה לכם ושבת שלום!

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות