דליפת צואה לאחר ניתוח טחורים האם תקין?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/04/2021 | 00:29 | מאת: גיאיו

שנתיים אחרי ניתוח טחורים. עם פריצת דיסק. לאחרונה בניגוב אקראי לא אחרי יציאות, בשעות שונות ביום, יש סימנים של על נייר טואלט. הייתי אצל פרוטולוג אמר שזה נפוץ אחרי ניתוח, המנח משתנה ויש דליפה/סימנים.ושלל זנב סוס עקב הפריצה.עשה בדיקה עם האצבע ואמר שריר וסוגר תקין. כמו כן השאירו טחור אחד כדי שלא יצטלק... והוא לעיתים מרים ראש.. חשוב לציין שזה נראה רק בניגוב ולא על התחתון. מפחד שזה יתגבר ויהיה דליפות חזקות יותר. זה גורם לי לחרדה ובדיקה כמה פעמים ביום ופחד תמידי.. בבקשה עזור לי, ממה זה קורה? האם יש סיכון שיחמיר? ללכת להערכה נוספת? יש טיפולים שאוכל להתחיל כבר עכשיו? תודה

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

15/04/2021 | 14:29 | מאת: גיאיו

ברור, תודה, כפי שרשמתי, בדק אותי פרוקטולוג.. וזה התשובות שאמר. האם אתה מציע לי ללכת לפרוקטולוג נוסף? או אולי רופא אחר? תודה רבה!

אם אתה מוטרד פנה למומחה נוסף לחוות דעת שניה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות