פיסטורה...............

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/04/2021 | 12:46 | מאת: בבמ

אני סובל מכאבים כבר לצעל מחודש? אממם יש שיםור קטן מבחינת רמת הכאבים, אבל זה לא ממש עבר לאחר טיפול תרופתי של כמעט חודש. הרופא אמר לי לעשות ניתוח לפח הרגשתי? מה לעשות? אני ככל הנראה ירוץ לניתוח כבר אין ברירה

ההחלטה מתקבלת בשיחה ובדיקה אצל הרופא.

15/04/2021 | 17:41 | מאת: מממ

הרופא אומר לי לפי הרגשה? וההרגשה שלי שיש שיפור ברמת הכאב, אך הוא יכול לחזור פתאום אחרי שעשיתח צרכיי. אין לי מושג מה לעשות

איני יכול להמליץ על ניתוח בלי הכרת המקרה ובדיקה גופנית. עליך להתייעץ עם הרופא שלך או מומחה אחר.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות