שאלה ..........................

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/04/2021 | 16:26 | מאת: דנה

כבר למעלה מעשר שנים סובלת מגרד בפי הטבעת , עשיתי טסטים בגב לפני עשר שנים לא מצאו כלום , עשיתי שוב לפני שבוע ומצאו אלרגיה לקטון , האם אלרגיה לקטון יכולה לגרום לגרד בפי הטבעת? והאם גרד בפי הטבעת הוא מצב כרוני או ניתן לטיפול

איני מכיר אלרגיה לקטון. גרד יכול להיות מצב כרוני וקשה לטיפול

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות