עזרה דחוף בבקשה...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/04/2021 | 10:44 | מאת: אנונימית

שלום.. ביום שישי הכנסתי חצי נקניקיה עטופה בניילון לפי הטבעת והיא החליקה לבפנים...לא מצליחה להוציא... שתיתי שמן זית, לקחתי משלשלים אולי ידחוף את זה החוצה, שימנתי את פי הטבעת עם שמן שיחליק ולצערי לא יוצא אני עם כאבי בטן איומים...

פני לבדיקת רופא כירורג

04/04/2021 | 15:37 | מאת: אנונימית

אני לא יכולה איך להוציא?

לא ניתן לייעץ ללא בדיקה גופנית. פני לכירורג או לחדר מיון

04/04/2021 | 21:23 | מאת: אנונימית

אני לא יכולה ללכת.. בבקשה תעזור לי... לא יכולה לעבור בדיקה בגלל זה... אני אהפוך לבדיחה... בבקשה ממך.. לא יכולה להשאר עם זה... אני מתביישת לפנות בגלל זה... תבין אותי בבקשה ממך

05/04/2021 | 11:08 | מאת: אנונימית

כבר לא רלוונטי הוציאו בניתוח תודה על "העזרה"

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות