המלצה לביצוע ניתוח רפואי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/03/2021 | 19:29 | מאת: דוד

שלום דר הומלץ לי על ידי כירורג בקופת חולים לבצע השתלת קוצב סקראלי לאי נקיטת צואה.איך אני יוצר קשר עם מי שמבצע את זה תודה

הפורום אינו נוהג להמליץ על רופא או מוסד רפואי, כזה או אחר. באופן חריג אכתוב כאן שבביה"ח וולפסון דר עדה רוזן עסקה בכך.

31/03/2021 | 16:23 | מאת: דוד

שלום דר היא כבר לא עובדת שם כיצד ניתן להתייעץ עמה בנושא תודה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות