צניחת רקטום ופיסורה ללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/03/2021 | 15:36 | מאת: קלרה

שלום לדר מה אעשה רע לי מאד יש לי צניחת רקטום בינונית פיסורה כל הזמן גזים לא נעימים מתקשה לתת יציאה למרות שלוקחת נורמלקס וצמחיי מרפא יש רק גזים שגם צורבים ברקטום בפיסורה יש לי בחילה צמרמורות לחץ לסוגר הושטי העליון האוכל והשתיה לא יורדים מיובשת כולי יש כאבים חזקים בקיבה דפיקות לב מה אעשה?

פנית כבר פעמים מספר וכבר הסברתי מה עלייך לעשות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות