לאחר ניתוח גמילה ממשלשלים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/03/2021 | 01:45 | מאת: שרון כהן

היי דוקטור, שבעה חודשים אחרי ניתוח מתלה שקדמו לו ניתוח פיסורה וטחורים עמוק וניתוח הסרת סקין טאג שהשתבש וגרם לפציעה שבעקבותיה המתלה (חיתוך לא נכון שגרם לפיסורה מיד אחרי הניתוח) אני עדיין מתרוקנת עם אבילק ומעוניינת להיגמל. כיצד ניתן לעשות זאת עם מקסימום שימור הניתוח וללא חשש מפציעה ביציאה??

תפחיתי בהדרגה את כמות האבילק תוך הקפדה על כלכלה עשירה בסיבים + שתיה מרובה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות