הסיבות הגורמות לטחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/03/2021 | 09:49 | מאת: פוביה מטחורים

שלום אשמח להבהרה בעניין הסיבות לטחורים, כרגע לא סובל מהם אך מעוניין למנוע אותם ככל שאפשר. בהנחה ששותים מים וצורכים סיבים במידה מספקת, לא לוחצים באסלה או יושבים בה זמן רב, האם ישיבה על כיסא בפני עצמה או רכיבה על אופניים כגורמים נפרדים עלולים להעמיד אותי בסיכון להתפתחות טחורים? תודה מראש.

תדאג ליציאות ללא מאמץ. פרט לכך אין לי מה להוסיף

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות