דימום רקטאלי........

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/03/2021 | 17:16 | מאת: ציפי

שלום, כמה שנים דימום אחרי יציאות (בניגוב).לאחרונה גם בהליכה. כאב וצריבה.נבדקתי במהלך השנים ע"י מספר פרוקטולוגים פעם אחרונה נבדקתי לפני כחודשיים. כולם לא איבחנו בעיה.ביצעתי גם קולונוסקופיה לפני שנתיים וחצי היו 2 פוליפים שפירים. הומלץ על קולונוסקופיה כעבור 3 שנים. מה ניתן לעשות?

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות