ברור

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/03/2021 | 07:01 | מאת: שיר

שלום ד"ר, בת 27 . אנסה להסביר בעיה שיש לי. אני לא סובלת מעצירות ויש יציאות תקינות. מנגד לכך לפעמים יש תופעה של... כאשר אני הולכת להתפנות שתן. בתחתון אני רואה שיש הכתמה של צואה ויש יציאת צואה של מספר כדוריות קטנטנות וניגוב צואה שלא מסתיים (נמרח) וזאת ללא שבכלל הרגשתי שיש לי צואה. אציין שבנפרד לכך יש לי אצירת שתן ו/או מקוטע- אובחן ששלפוחית נוירוגנית. 1. האם מה שתארתי לגבי הצואה דורש ברור? 2. אם כן, תחום כירורג רקטלי? 3. יכול להתקיים הפרעת תחושה/שריר/סוגר בפי הטבעת/רקטום כאשר מנגד יש יציאות תקינות? אודה על תשובתך תודה

יש צורך בבדיקה גופנית אצל פרוקטולוג כדי להגיע לאבחנה ובהתאם לאבחנה-להציע טיפול

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות