ביקורת מעקב אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/03/2021 | 02:38 | מאת: מטופל

חייב ביקורת אחרי ניתוח אם מרגישים מעולה? או שזה רק רצוי? אם בטוח הכל בסדר (הניתוח באיבר ממש מוצנע ופרטי) גם האזור עדיין רגיש לבדיקה פיזית. וגם בשביל לא להכביד על הרופא

פנה טלפונית לרופא. ייתכן ויסתפק בשיחה בטלפון.

17/03/2021 | 09:18 | מאת: מטופל

פניתי כבר והוא רוצה שאגיע כי "אי אפשר ככה" השאלה אם אבריז אני לוקח סיכון. מנסיונך זה כדי לסמן וי או ממש ממש חשוב עד חובה אני מתלבט

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות