עצירות קשה עקב צניחת רקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/03/2021 | 14:40 | מאת: יעל

שלום לדר עקב צניחת רקטום בינונית יש עצירות קשה למרות שלוקחת נורמלקס לא עוזר גם חוקן ויש גזים אינסופיים בריח רע עקב העצירות הקשה כנראה מה ניתן לעשות יש גזים בבטן קולות של מים וצריבה ברקטום תחושה כמו פצע אמרו שזה פיסורה אבל ניפידין קרם לא עוזר

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. לגבי ריבןי גזים יש להתייעץ עם גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות