סטון לאחר פיסטולוטומי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/03/2021 | 00:08 | מאת: אהרון

לפני שלושה שבועות עברתי פיסטולוטומי במהלך תקין הפיסטולה שטחית ואמרו לי שאבריא תוך שבועיים. היום גיליתי שיש לי סטון מבלי שאף אחד אמר לי שהוכנס אליי בניתוח. האם מישהו יכול לומר לי מדוע הוכנס סטון אם הניתוח היה מוצלח? ומה צפוי לי כעת?

בפיסטולה שטחית אין צורך בסיטון. בקש מהמנתח הסבר מפורט על הממצאים והפעולות שננקטו בניתוח.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות