יכול לגדול שיער בכניסה לפי הטבעת?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/03/2021 | 20:22 | מאת: צעיר 28

שלום, כבר שנים רבות שאני מגלח את השיער סביב החור עם סכין, אם כי לאחרונה יש לי הרגשה שהשורשים מתפרשים גם אל תוך פי הטבעת. אני חושש מזה כי בעת נגיעה באזור יש מעין תחושה של גדילת שיער. האם זה הגיוני שזה יתפשט לשם? ואם כן, האם יש משהו לעשות עם זה?

השאלה קצת מבולבלת. שיער יכול לגדול רק בעור ולא יכול לגדול ברירית. ואין לזה קשר לגילוח

09/03/2021 | 23:33 | מאת: צעיר 28

הרי ידוע שגילוח עם סכין גורם לגדילה נוספת, מעיר נקבוביות או איך שזה לא נקרא, ואז הגדילה מתרחבת לעוד אזורים. בגלל זה אני שואל עם הזמן שמתי לב שהשיער מתחיל לגדול יותר ויותר קרוב לחור, בגלל זה יש לי חשש שזה ממשיך

13/03/2021 | 17:06 | מאת: צעיר 28

אז זה לא משהו שיכול לקרות?

אין לי מה להוסיף על תשובתי הראשונה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות