כאבים בפי הטבעת לא בזמן יציאה ובשכיבה ישנה הקלה.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/03/2021 | 11:36 | מאת: הילה

כאבים בפי הטבעת כחודשיים פרוקטולוג הביא בהתחלה משחה ואמר אם זה לא עובר לחזור מרחתי אותה לסירוגין רק שהיו כאבים וחזרתי אליו לאחר מכן טען כי אם זה לא עזר אז עשה בדיקה חוזרת ובה טען כי לא רואה כלום וחושב שישנו אבצס ונתן אנטיביוטיקה , פניתי לכירוגי שבדק וטען שזה פיסורה ונתן משחה . הכאבים לא בזמן יציאה ובשכיבה ישנה הקלה. רוב הזמן מרגיש כיאלו המקום נפוח,יש דקירות בזמן מאמץ וישיבה על האזור. מה זה יכול להיות?

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

09/03/2021 | 07:13 | מאת: הילה

האם לפי תיאור זה יכול להיות פיסורה? כאבים לא הזמן היציאה אלא אחרי שעה של כמה שעות. במנוחה ושכיבה זה מקל אבל במאמץ חוזר. נראה מתאים לפיסורה?

זו לא תלונה אופיינית ממש לפיסורה אבל יכול להיות. יש צורך בבדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות