בליטה בפי הטבעת מזה כחודש ללא גרד או כאב אך עם תחושת אי נוחות מסויימת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/03/2021 | 13:21 | מאת: ניצן

ד״ר שלום, בן 31 לפני כחודש הבחנתי בבליטה הנ״ל באזור פי הטבעת.אין כאב או גירוד. מקיים יחסים אנאלים לעיתים רחוקות ומשתמש בקונדום. יש לי היסטוריה של טחורים פנימיים וחיצוניים בשנים האחרונות ולאחרונה גם של עצירות מדי פעם. האם מדובר במחלה מדבקת (HPV? ), חשד לממאירות (אין רקע משפחתי) או סיבוך מטחורים/פיסורה שאינו דורש התערבות? כל דבר אחר? תודה.

לא יכול לפתוח את התמונה. פנה לבדיקת מומחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות