גזים בריח רע ממממממממממממממממממממ

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/02/2021 | 14:10 | מאת: אילה

שלום לדר קבלתי ניפידיפין לפיסורה אכן עוזרת אבל כל הזמן יש גזים באיח רע ואז הפיסורה צורבת על כל שתית שלוק מים ישר יש גזים מצב בלתי נסבל והפיסורה לא יכולה להתרפא האם יש איזה פתרון לגזים האינסופיים בריח רע שצורבים מתקשה לצאת בין אנשים קראתי על צמח ברברין שעוזר לגזים לי לא עוזר מיואשת לגמרי הפיסורה לא יכולה להחלים אין לזה פתרון ?

אין קשר בין הפיסורה לגזים... את הפיסורה ניתן לרפא באמצעות תרופות, ובמקרה של אי הצלחה - בניתוח פשוט וקל. בקשר לבעיית הגזים פני לייעוץ אצל גסטרואנטרולוג.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות