פיסורה וניפידין לללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/02/2021 | 11:11 | מאת: זהבה

שלום לדר קבלתי לפיסורה קרם ניפידיפין עוזר בריחה אך אם יש יציאה שוב צורב כל הזמן ולא ניתן למרוח יותר מ4 פעמים ביום האם ניתן למרוח אחרי יציאה שוב כי למעשה הקרם נשטף לאחר כל מתן שתן או יציאה מה גם שזה מטשטש

צריך למרוח 4 פעמים ביממה, אחת ל6 שעות בערך. צריך לעסות כדי שהמשחה תספג טוב בעור ואז לא תהיה בעיה במתן שתן או צואה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות