בטאקורטן לטיפול בפיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/02/2021 | 20:36 | מאת: ריקי

שלום אני 6 שבועות אחרי לידה, בימים האחרונים התחילו לי כאבים ודימום קל בזמן יציאה הייתי אצל פרוקטולוג מומחה שאמר שיש סדק קטן ונתן לי משחה בטאקורטן. מקריאה על פיסורה לא נתקלתי בהמלצה על טיפול במשחה הזאת. אשמח לדעת האם המשחה אכן יכולה לעזור או אולי כדאי ללכת שוב לרופא כדי לקבל טיפול אחר? תודה רבה

הפיסורה ה"קלאסית" היא סדק ברירית של פי הטבעת והיא מטופלת בתרופות המתאימות לה. לעיתים יש פיסורה בעור וזו כן מטופלת בבטאקורטן. כנראה שזו הסיבה שהרופא רשם לך משחה זו.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות