טחורים אחרי לידה ומגנזיום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/02/2021 | 18:25 | מאת: נועה

שלום ד"ר. התחילו לי טחורים אחרי לידה, וזה רק מחמיר. אני שבועיים אחרי לידה. בבית חולים נתנו לי קופסה עם אבקת מגנזיום, אמרו לשים בה מים קרים ולשפוך על גזה, ואת הגזה להניח באזור פי הטבעת. השאלה לכמה זמן מותר להשתמש בתמיסת מגנזיום הזאת (לא כתוב מה התוקף לאחר שממלאים בה מים). והאם זה יעזור בכלל? תודה רבה

קשה לייעץ ללא בדיקה גופנית. במקום מגנזיום שיכול לצרוב מציע פשוט לשים סוכר ביתי על הטחורים למשך רבע-חצי שעה , מס פעמים ביותר ולעשות אמבטיות ישיבה במים פושרים חמימים

16/02/2021 | 13:28 | מאת: נועה

מודה לך על המענה. שמתי מגנזיום והוא לא צורב לי. איך לשים את הסוכר? לטבול את הגרגרים במים ולמרוח באזור פי הטבעת והטחורים?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות