פיסורה ושאלות חשובות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/01/2021 | 09:14 | מאת: גבר

שלום מומחה! לפניי כ-3 שנים אובחה לי "פיסורה" בבדיקה רקטלית (ע"י פרוקטולוג).נתן לי מישחה וזה עבר לי. (אמר שיש לי פצע מיזערי) לאחרונה אני מרגיש אי נוחות ברקטום לאחר מתן צואה ומעט דימום (יש לי לפעמים עצירות). 1.האם זה אפשרי שהפצע שהחלים ניפתח שוב? 2.אני מציין שיש שיפור מסויים בכל זאת (הדימום ניפסק ויש אי נוחות קלה לאחר יציאות). האם יש צורך להיבדק שנית או שאתה מניח שזה "הבריא לי" או יבריא מעצמו? תודה

פיסורה יכולה להחלים, וגם לחזור. אם אתה סובל או מוטרד פנה לבדיקת רופא. אם התלונות חלפו אין צורך בבדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות