צניחת רקטום בינונית ללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/01/2021 | 16:28 | מאת: יוכבד

שלום לד"ר רציתי לשאול אם צניחת רקטום בינונית גורמת לצריבה יש עליו גם פיסורה לא ניתן לנתח כי יש לי בעיות עיכול קשות כל הזמן יציאה צהובה רכה שצפה עם נורמלקס בשל עצירות קשה אם לא אקח תהיה לי עצירות וגם יש גזים בריח רע כל הזמן לאחר כל שתית מים וזה מגרה את הרקטום והוולווה והפיסורה שצורבים וכואבים בנוסף יש לי התיבשות בכל הגוףלמטה בגרון באף בעיניים בכל העור אין לי רוק בפה והפה יבש המים והשומן לא נספגים מה ניתן לעשות

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות