ברור מומחה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/01/2021 | 04:17 | מאת: לירוןש

שלום ד"ר. ברקע יש NF2 . יש לי גידולים באגן ומס' גידולים מעורבים עצבים אגן סקרום ודוחקים את הרקטום. יש לי אי שליטה בסוגרים צואה. הנוירוכירורג גב המטפל בי אמר שהחלק האגני לא לתחומו. כירורג קולורקטלי מסרבים לנתח עקב סיכונים רבים. יש בארץ כירורג עצבים? אשמח להמלצה

הפורום אינו ממליץ על רופא או מוסד, כזה או אחר. אבל באופן חריג למקרה שלך אתה יכול לפנות לייעוץ ביחידה של דר רוחקינד, נוירוכירורגיה, בביה"ח איכילוב, ת"א

07/01/2021 | 09:53 | מאת: לירון

תודה רבה. אעשה זאת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות