שימוש באנטרולין בהנקה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/01/2021 | 13:30 | מאת: אפרת

שלום ד"ר, בגלל שכנראה יש לי טחור קטן חיצוני, רופא המשפחה רשם לי משחת אנטרולין. ציינתי בפניו שאני מניקה והוא אמר לי שזה בסדר ומותר בהנקה. בעלון לצרכן רשום שאין להשתמש בתרופה אם מניקים. אם כך, זה מותר או לא? תודה

05/01/2021 | 13:35 | מאת: אפרת

בנוסף, אני מצליחה לראות את הטחור/הפצע חיצונית, אני עדיין צריכה להשתמש לפי ההוראות שימוש במוליך ולהחדיר פנימה, או שמספיק שאמרח על הטחור עצמו? תודה.

ניתן להשתמש במשחה, אבל! - זו אינה תרופה לטיפול בטחורים אלא בפיסורה. מציע שתקני לך כל משחה אחרת לטיפול בטחורים (ניתן גם ללא מרשם)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות