כאבים קשים ברקטום צריבה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/01/2021 | 13:32 | מאת: דנה

שלום לדר יש לי צניחת רקטום בינונית האם היא יכולה לגרום לצריבה חזקה אחרי כל יציאה היציאות רכות צהובות עם נורמלקס צורבות וכל הזמן יש גזים לא נעימים שגם צורבים בוולווה גם מה ניתן לעשות סובלת מאד גם גורם לתכיפות בשתן

צניחת רקטום יכולה לכאוב. עלייך לפנות לייעוץ גסטרואנטרולוג לגבי שאר הנושאים בשאלה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות